My big fat greek wedding

Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po Poljub.com :: Ljubezen in Romantika forumu -> Glasba, Film, Mediji, Umetnost
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
BarbWire

Pridružen/-a: Sre Jun 2002 23:20

PrispevekObjavljeno: Ned Jan 05, 2003 8:29 pm    Naslov sporočila: My big fat greek wedding Odgovori s citatom

Včeri sm gledala ta film in sm mislala, da bom crknala od smeha...če ga še niste gledal MRŠ v kino! Wink

In če mate kakšne zdravstvene težave (kakršnekoli) poskusite z Windex-om (oz. po naše Stelexom), baje pomaga! Laughing

Barb

Pridružen/-a: Ned Nov 2002 12:24

PrispevekObjavljeno: Ned Jan 05, 2003 8:32 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Gledala film, je kul, predvsem smejes se dost.

Najbolj vsec mi je ko punci mam rece:" Moski je glava druzine. Ampak Exclamation zenska je vrat, in vrat usmeri glavo kamor zeli."
HEATisON

Pridružen/-a: Sre Sep 2002 22:36

PrispevekObjavljeno: Čet Jan 09, 2003 7:43 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Ja fajn zadevca, sam nč tok special pa spet ne. Tak film mi je škoda v kinu gledat; to je čist dost doma.

Pridružen/-a: Sre Jun 2002 12:29
Kraj: Tympan

PrispevekObjavljeno: Pet Jan 10, 2003 12:04 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

My Big Fat Greek Wedding
Skrajšani scenarij...

MICHAEL CONSTANTINE
Daughter Of Mine, you are getting old and progressively more unattractive, distant and morose. You need to get married before you become an ugly old hag.

NIA VARDALOS
It's not easy being Greek.

(Suddenly, JOHN CORBETT and his FOREHEAD enter the restaurant)

JOHN CORBETT
Hello, I'm Guy McMale. I'm the perfect man in that I'm maximally passive and posses no opinions of my own except the one that expresses love for the protagonist. Gee, this Greek food is great. If only I had a Greek wife to cook it for me all the time.

(NIA sees him and instantly falls in love with him and his FOREHEAD)

MICHAEL CONSTANTINE
Don't look at him, Nia. He is not Greek and, as the embodiment of all Greek stereotypes, I will not allow you to date anyone who is not Greek. Normally, this view would be considered xenophobic but I'm feeble and pathetic so that makes it okay.

NIA VARDALOS

(MICHAEL acts extremely GREEK in a way that is only FUNNY if you happen to be GREEK, otherwise it serves merely to perpetuate a slew of negative stereotypes. Meanwhile, NIA decides to go back to school. In order to gain acceptance by her peers, she sacrifices her image in favour of using make-up and getting contacts, conforming to the body standards of a society she has grown to loathe. She talks to her mum, LAINIE KAZAN.)

LAINIE KAZAN
You did it, sweetheart. You went to school, got pretty and you're making it on your own. Good for you. Now, return to relying on your family by working for your aunt. We're Greek and that's what Greeks do.

NIA VARDALOS

JOHN CORBETT
Wow, you're quite attractive now that you've worked so hard to hide your normal appearance. I'm in love with you.

(JOHN meets NIA'S FAMILY, who proceed to be IRRITATING BEYOND BELIEF. This is FUNNY.)

JOHN CORBETT (CONT'D)
I want to marry you, Nia. I'll do whatever it takes, including joining the Greek Orthodox Church, since I have no thoughts of my own other than pleasing you. It's a good thing my family happens to have absolutely no culture whatsoever, because otherwise your request would be utterly unreasonable and you'd be a closed-minded, intolerant bitch.

NIA VARDALOS

(JOHN patiently tolerates more IRRITATING GREEKS. The wedding-planning process proceeds in a bland manner, sprinkled with OBNOXIOUS SCREECHING every so often.)

MICHAEL CONSTANTINE
I wanted you to marry a Greek, but you're my daughter and really I just want you to be happy - as any reasonable film character would. I approve!

(The rest of THE FAMILY show their APPROVAL by SCREECHING and BEING IRRITATING)

JOHN CORBETT
I love your family more than my own, Nia Vardalos. And I love you, despite your superhuman blandness.

NIA VARDALOS
It's not so bad being Greek after all.

(They DANCE and ruin the lives of their own children.)

Pridružen/-a: Čet Jun 2002 9:53
Kraj: Maribor

PrispevekObjavljeno: Pet Jan 10, 2003 12:22 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Hmmm...
Morn najprej enemu kolegu zatežit, da mi vrne film...
Potem pa ga bom pogledal! hehe

Srnjak je človeku najbližji sorodnik.
Nazaj na vrh
Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran Yahoo Messenger - naslov  
Ribica*

Pridružen/-a: Pet Jun 2002 17:01

PrispevekObjavljeno: Pet Jan 10, 2003 5:40 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Meni je bil super film!
Se posebej sem se smejala, ker so starsi mojega fanta podobni njenim - kar se tice veliko žlahte, vedno veliko pojedine, sproscenosti....
Moja pa sta bolj v stilu Ian-ovih starsev Smile

Tudi meni je najbolj vsec tisti stavek z glavo in vratom Smile

Zadovoljna s filmom - fajn za sprostitev.

Pridružen/-a: Pet Nov 2002 22:51
Kraj: Severna Dolenjska

PrispevekObjavljeno: Sob Jan 11, 2003 12:29 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Gledal.Film zelo dober.
Ampak sem bil v kinu s osebo ki mi je zelo pri srcu tako da sem ene pol filma gledal samo njene čudovite očke. Wink

LP

Firestarter

Pridružen/-a: Pet Avg 2002 19:54

PrispevekObjavljeno: Ned Jan 12, 2003 11:54 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

OK komedija je fajn..trpijo trebušne mišice, drugače pa nič posebnega Smile
*Rea*
SlimShady

Pridružen/-a: Tor Nov 2002 10:59
Kraj: Vukojebina

PrispevekObjavljeno: Ned Jan 12, 2003 12:00 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

No ja .. se vidi da je to film bolj za ženske, ker ne vidim da bi keri bil pretirano navdušen razen firestarter pa še to je gledal celi cajt punci v oči. Smile ... Bogve kaj si je mislila o njem če je non stop buljil. :bigeyes:

Jaz sem tudi pogledal film ... pa no ja. Nič kaj ekstra. Sem videl že boljše. Pač tipičen ameriški film ...začetek, zaplet, vrh, razplet ...
nič posebnega. Razz
KATE

Pridružen/-a: Sob Avg 2002 13:58

PrispevekObjavljeno: Ned Jan 12, 2003 6:02 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Gledala sem ze ta film ja in se mi zdi dolgocasen...Sploh ni ne vem kok hecn. Konca se pa itak kot vecina ameriskih muvijev....happy endom...tipicno. Upam, da me velecenjeni Gospodar prstanov ne bo tolk razucaru.

Pridružen/-a: Sre Jun 2002 14:22

PrispevekObjavljeno: Pon Jan 13, 2003 10:34 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

me sploh ne čudi da ste nad tem filmom razočarani, kaj za boga pa ste pričakovali?? Rolling Eyes

meni se zdi ta film ena tipična lahkotna ameriška romantična komedija, včasih paše kaj takega pogledat Very Happy

iz istega žanra priporočam še IQ, Only you ter Father of the bride Smile

Pridružen/-a: Čet Jul 2002 20:45

PrispevekObjavljeno: Sre Jan 15, 2003 12:24 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Ahmmm ... film sem si pogledal kakšen teden nazaj ... doma. Tudi mene ni preveč navdušil, v bistvu se mi sploh ne zdi nevem kaka komedija Smile Res da me je nekajkrat spravil v smeh, to je bilo pa vse.

Nasvet: Rajši si oglejte Heartbreakers Very Happy ali The New Guy Laughing

Pridružen/-a: Sob Avg 2002 17:24

PrispevekObjavljeno: Sre Jan 15, 2003 4:32 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

vredi komedija, smešna. dobro da sem gledala na dvdju, ker če bi dala dnar za taki film bi mi blo žal Confused
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po Poljub.com :: Ljubezen in Romantika forumu -> Glasba, Film, Mediji, Umetnost Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu