| Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
| Avtor |
Sporočilo |
bogica

Pridružen/-a: Pon Mar 2009 16:43 Prispevkov: 16777215
|
Objavljeno: Pon Mar 02, 2009 4:49 pm Naslov sporočila: Ni mi vec do sexa:(, prosim pomoc |
|
|
Pozdravljeni! Enostavno vec ne vem kaj naj naredim, in sicer z fantom sva skupaj 4mesece, pa se mi je zacelo dogajat, da mi sploh vec ne pride. To sicer ne pomeni, da mi ni fajn z njim sexat, ampak ni tiste vzburljivosti. Ko sva se spoznala in na zacetku je bilo res noroo, res zelo me je privlacil, pa vedno sem bila potrebna, ko sem bila z njim, skratka bilo je popolno....sedaj pa to pocasi odhaja...Fant sicer pocne vse mozno, kaj bi me moglo vzburit da bi mi prislo, pa mi ne...res da se je to sedaj zgodilo komaj drugic v razmaku enega tedna, ampak sva vmes tudi sexala in mi je recimo prislo in je bilo bozansko...samo pocasi se spet dogaja to...
Naj se omenim, da je najin odnos sicer res super, ga iskreno ljubim in mi pomeni vse...
Prav tako naj se omenim, da se mi je podbno dogajalo v prejsni zvezi, na zacetku super, potem pa me je minlo do sexa, da sem sexala 1x na teden...aja pa jemlem kontracepcijske tabletke, tako da sem se zacela sprasevati ce je razlog v tem mogoce?
Ko sva se z bivsim po 2eh letih nato razsla sem jih nehala jemati, nato pa cez nekaj mesecev spet na novo...sedaj jih jemlem 4mesece, pa se mi zdi, da strat kar odhaja...
So res krive KT ali je problem v meni, sama sem kdaj tudi nesproscena, moja glava je pravi stroj za razmisljanje..ne vem...grozno je...ko ti je z nekom res fajn sexat, pa ne mores se imeti popolno fajnicon_frown.gif
Prosim za pomoc... _________________
|
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
neviden

Pridružen/-a: Čet Jan 2004 15:39 Prispevkov: 1522
|
Objavljeno: Pon Mar 02, 2009 5:00 pm Naslov sporočila: |
|
|
Ja, kontracepcijske tabletke lahko fino nagajajo na temu podrocju. Pogovori se s ginekologinjo ce lahko dobis kaksno drugo vrsto tabletk (ce je to stranski ucinek seveda).
Druga opcija, ki bi lahko posredno vplivala na tvoj problem doseganja orgazmov pa je, da zacnes delat keglove vaje. Sej ves, stisnes misice tko kot ce bi hotla ustavt vodo, pol pa to treniras in stiskas vsak dan. Poveca prekrvavitev, predvsem pa obcutljivost in moc orgazma.
Tretja pa.. sprosti se in nehaj pricakovat orgazem. Tko ga bos lazje dosegla. _________________ Zelite vedeti najboljsi nasvet na svetu? "Ne poslusaj tujih nasvetov!" |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Dunja

Pridružen/-a: Sob Okt 2006 13:51 Prispevkov: 116
|
Objavljeno: Pon Mar 02, 2009 5:07 pm Naslov sporočila: |
|
|
če jemlješ KT ves čas (torej ko si zadovoljena in ko nisi), potem razlog verjetno ni v teh... pri meni se je namreč to zgodilo kot bi odrezal - pri prvi škatlici KT (ko sem jih začela jemat) - konec z vzburjenjem, željo po seksu... potem sem menjala in je zdej mnogo mnogo boljš (ne pa tako kot brez... čeprov od takrt brez je tut že skor 5 let zveze, mogoče to tut kej vpliva ).
sicer pa tudi ja, keglove vaje (sam ne delej med urinanjem, ni zdravo), pa mogoče kakšne popestritve v postelji tut ne bi/bodo škodile. _________________ Rojeni pod srcem si k srcu želimo,
tisoč in eno noč hrepenimo. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
bogica

|
Objavljeno: Pon Mar 02, 2009 5:10 pm Naslov sporočila: |
|
|
Hvala ti, bom poskusila z vajami....samo sej pravim, cudno mi je, ker na zacetku, pa se prejsni teden je bilo res se hudoo...potem pa kar en dan, mi vec ni prislo, pa sem si sama pomagala pa ni pomagalo nic...mislim, sej to ne more kar iz nenada priti...sploh cudno mi je, ko je fant res super, pa je je pocel vse to kaj bi mene moglo zelo vzburjat pa nic:(....sicer pa bolj berem vse forume, bolj se mi gnusijo tabletke, ampak glede na najin odnos, bi mi2 verjetno bankrotirala da bi sexala z kondomom...vsaj ce pomislim kak je bilo prva 2meseca:D...tako da upam, da obsatajajo kake boljse tabletke... _________________
|
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
neki

Pridružen/-a: Pet Okt 2002 8:27 Prispevkov: 991
|
Objavljeno: Pon Mar 02, 2009 5:13 pm Naslov sporočila: Re: Ni mi vec do sexa:(, prosim pomoc |
|
|
| bogica je napisal/a: | | moja glava je pravi stroj za razmisljanje.. |
To ni nič posebnega - razmišljanje je normalna cerebralna funkcija.
Sicer pa brez panike! Naivno je pričakovati, da bo želja po nekom ostala stalno na istem nivoju, mislim, da je ta mit prav grdo priljubljen zadnjo generacijo. V resnici je povsem dobro, da niha, včasih celo zelo. Pomiri se. _________________
|
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
bogica

|
Objavljeno: Pon Mar 02, 2009 5:15 pm Naslov sporočila: |
|
|
| Dunja je napisal/a: | če jemlješ KT ves čas (torej ko si zadovoljena in ko nisi), potem razlog verjetno ni v teh... pri meni se je namreč to zgodilo kot bi odrezal - pri prvi škatlici KT (ko sem jih začela jemat) - konec z vzburjenjem, željo po seksu... potem sem menjala in je zdej mnogo mnogo boljš (ne pa tako kot brez... čeprov od takrt brez je tut že skor 5 let zveze, mogoče to tut kej vpliva ).
sicer pa tudi ja, keglove vaje (sam ne delej med urinanjem, ni zdravo), pa mogoče kakšne popestritve v postelji tut ne bi/bodo škodile. |
Lej dunja, ko sem zacela s tem fantom sem zacela tudi jemati kontracepcijske, malo kasneje mogoce, sedaj jih jemlem 3mesece....vmes sem imela 2meseca pavze, pa je bilo noro, sexala sicer nisem z nobenim, ampak ko sva se spoznala s tem, je bilo ze samo ob pogledu nanj polno vzburjenja...sedaj tega vec ni...oz redko, Ce pogledam se bolj nazaj, sem zacela jemati kontracepcijske dobri 2leti nazaj in po kakih 4ih mesecih, 5ih, ko sem bila z bivsim je tudi takrat vsa zelja sla....vsa sicer sexala od 2-3x tedensko pa se to redko...koncala sva potem po letu pa pol...sex pa ni bil glih na vrhuncu...ceprav mi je zanimivo, da tako kot bivsi, kot sedanji, sta v sexu res 1A...nobenih pripomb nic, trenutni je res extra...zato se toliko vecje zacudenje in skrbi:(...sploh pa zalost:( _________________
|
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
neviden

Pridružen/-a: Čet Jan 2004 15:39 Prispevkov: 1522
|
Objavljeno: Pon Mar 02, 2009 5:17 pm Naslov sporočila: |
|
|
Kere KT pa jemljes? _________________ Zelite vedeti najboljsi nasvet na svetu? "Ne poslusaj tujih nasvetov!" |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
bogica

|
Objavljeno: Pon Mar 02, 2009 5:26 pm Naslov sporočila: |
|
|
Logest _________________
|
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Dunja

|
Objavljeno: Pon Mar 02, 2009 5:32 pm Naslov sporočila: |
|
|
tudi jaz sem jih (preteklik). _________________ Rojeni pod srcem si k srcu želimo,
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
bogica

|
Objavljeno: Pon Mar 02, 2009 6:17 pm Naslov sporočila: |
|
|
Zakaj pa si jih nehala, ce ni skrivnost? _________________
|
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Dunja

|
Objavljeno: Pon Mar 02, 2009 6:21 pm Naslov sporočila: |
|
|
povišan pritisk, povišana teža, nobene želje po seksu... zdej sm na yasminelle in so vsi problemi šli, hvala bogu. _________________ Rojeni pod srcem si k srcu želimo,
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
raper

Pridružen/-a: Sre Jun 2008 10:55 Prispevkov: 16777199
|
Objavljeno: Pon Mar 02, 2009 7:07 pm Naslov sporočila: |
|
|
To je normalno za zensko, da nima potrebe. Rajsi se vprasaj, kaj je bilo s tabo narobe, da si prej bila potrebna. Lahko da imas kaksno poskodbo v mozganih. Ali pa si sama sebe prepricala, da si potrebna. No vazno, da zdaj si zdrava. _________________ Star kitajski pregovor pravi: "pretepena punca, vzburjena punca" |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
speLeK

Pridružen/-a: Sob Jan 2010 21:48 Prispevkov: 0
|
Objavljeno: Ned Jan 24, 2010 7:08 pm Naslov sporočila: |
|
|
Čer!
Tudi jaz imam isti problem...od kar jemlem KT jasminelle mi mine do sexsa....vmes sem bila 3 mesce brez in je bilo vse ok...sedaj ko pa zopet jemlem KT pa nimam volje oz če 2x na teden je veLiko...
počasi že obopujem  _________________
|
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
shtrukeljchek

Pridružen/-a: Pon Feb 2005 11:56 Prispevkov: 2776
|
Objavljeno: Pon Jan 25, 2010 2:32 pm Naslov sporočila: |
|
|
| speLeK je napisal/a: | Čer!
Tudi jaz imam isti problem...od kar jemlem KT jasminelle mi mine do sexsa....vmes sem bila 3 mesce brez in je bilo vse ok...sedaj ko pa zopet jemlem KT pa nimam volje oz če 2x na teden je veLiko...
počasi že obopujem  |
ja nehi jest tabletke pa je stvar rešena. Jst sm mela tut full probleme pa jih zdej že 5 let ne jem, usam kondome in je vse kul.. _________________ Preveč lepa da bi si drzlna bit še prjazna ... phahahahahahahaha :P |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Del_Pueblo

Pridružen/-a: Sob Apr 2009 19:59 Prispevkov: 257
|
Objavljeno: Sre Jan 27, 2010 12:58 am Naslov sporočila: |
|
|
| raper je napisal/a: | | To je normalno za zensko, da nima potrebe. Rajsi se vprasaj, kaj je bilo s tabo narobe, da si prej bila potrebna. Lahko da imas kaksno poskodbo v mozganih. Ali pa si sama sebe prepricala, da si potrebna. No vazno, da zdaj si zdrava. |
|
 |
the_lost_one

Pridružen/-a: Pet Apr 2007 17:38 Prispevkov: 661
|
Objavljeno: Čet Feb 25, 2010 8:35 pm Naslov sporočila: |
|
|
Najbrz si se mlada in je fora v temu. Zenske itk nikol ne veste kaj bi rade, zato pa imate potem take probleme. _________________ PiLLLe je car :D |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Orhideja25

Pridružen/-a: Pon Avg 2009 21:44 Prispevkov: 3
|
Objavljeno: Čet Apr 01, 2010 8:14 pm Naslov sporočila: |
|
|
men pri sexu sploh nikol ne pride, tko da se s tem ne obremenjujem......
ni mi vseen, ampak sem to sprejela......tk oda ne vem zakaj so vsi tok obsedeni s tem, sej kljub temu uživaš! _________________
|
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Jelka

Pridružen/-a: Tor Dec 2003 10:59 Prispevkov: 2176 Kraj: Kranj
|
Objavljeno: Pet Apr 02, 2010 3:08 pm Naslov sporočila: |
|
|
speLeK, zakaj si pa začela ponovno jemat tablete, če veš, da so te vzrok težave? Nehaj, pa je stvar rešena. _________________
|
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|