Objavljeno: Sre Mar 03, 2004 3:23 pm Naslov sporočila: posranica enega kozmolasca
gratje povoziv konja
v mandalo sem vtkav sirove króglice
skart kabel vmini priključku.
gams je zajahAL IN MIS MO ŠLIV Kozarc.
gdajbóš móko zmléla, prasica štajerska.
en manši kotlét kecmoga videl nara ctavi.
ševje vkanado pok ruh.
maher ibr kozla kosliši musko.
jescem rés kupu angléški roman.
zdjbómpa pokozhlav strého.
khehe. _________________ ZAKAJ SE MOJEGA PODPISA NE VIDI? - kobrowsky.sopca.com
Objavljeno: Sre Mar 03, 2004 3:38 pm Naslov sporočila:
pizda kozlóvska stréšico čaka,
foter ma HIV, matma paraka.
jascem pakupu póvlitra piškótov,
uzévbóm mav ogna inskupi jih zĺótov.
tibóš pršla ingorbóš plesala,
malmibóš vzéla, nič mi navš dala.
sicer pa stabo tak nibló neč,
vsrcu mam ogen,
vmehurju pa séč. _________________ ZAKAJ SE MOJEGA PODPISA NE VIDI? - kobrowsky.sopca.com
Objavljeno: Sre Mar 03, 2004 4:05 pm Naslov sporočila:
bermucki trikótnik jeza enkurc
POSRAV SEMSE VBERMUCKI TRIKÓTNIK
DA JE VES DREK ŠEV VPIZDO MATRNO
NO NI ŠEL VES
ŠEZMÉR JEPÓVNO SRANJA
POKVARLA SIBER MUCKI TRIKÓTNIK
PRASICA _________________ ZAKAJ SE MOJEGA PODPISA NE VIDI? - kobrowsky.sopca.com
Objavljeno: Sre Mar 03, 2004 4:40 pm Naslov sporočila:
ej, kvajtó????
skózvrata bómna trésu bezeg
zanimbóm zagnóv šetvoje škovace.
kóker bi člóvk réku: "sj góvno nima glave".
in pol smo šli v kanado nabérat osnóvne potrépščine.
svinčnik, kozarc pa popér.
nangam narisu kvadrat
panót tebe, mene pa okraske iz filma.
nanihso ornamenti
zróžicami sibóm postlal
in nannih spav.
kakršen tucem.
razen daje dš
ratmam dš.
mokra mš
ostriž skislim krompérjom _________________ ZAKAJ SE MOJEGA PODPISA NE VIDI? - kobrowsky.sopca.com
Pridružen/-a: Čet Jun 2008 22:15 Prispevkov: 16777215
Objavljeno: Pon Apr 27, 2009 2:12 pm Naslov sporočila:
a vi to tko, odpisujete 1x na leto....ste še hujši kot jaz, ko plevem vrt, ko pravim mami: joj jest upam, da mi bo uspelo oplet tale vrt preden bo dež. pa mami izjavi prav nesramno in se smeji: jaz upam, da ti rata oplet vrt preden bo sneg.
pač jest rada uživam ob pletju vrta ne maram garat pa se pretegnit, jest to tko na izi delam za hobij. pa pojem zraven pa govorim pa se hecam. drugi pa zgublajo živce k me gledajo. jest jih res ne razumem, zakaj delajo iz prijetnega opravila pravi hallo in mučenje psihološke in fizične narave. to je tko k da bi šel tečt en dolg maraton brez da bi mel karkol kondicije in bi probu pridet na cilj v ful kratkem času in na koncu po možnosti še kozlal od napora. zakaj? če pa lahko tečeš prijeten tek, opazuje petje ptic in uživaš v šumenju listov. a štekate?
no vi ste isti....lagano, kot da mate cel lajf cajt sam na eno temo odpisvat in pol se sprašujete, zakaj forum zamira.
Objavljeno: Pon Apr 27, 2009 2:28 pm Naslov sporočila:
kaj je pa tvoj point, maja? nerada garaš, pizdiš se pa čez lagan folk? da nisi ti kaka bipolarna osebnost _________________ If I was a giraffe, and someone said I was a snake, I'd think, no, actually I'm a giraffe.
Pridružen/-a: Čet Jun 2008 22:15 Prispevkov: 16777215
Objavljeno: Pon Apr 27, 2009 3:12 pm Naslov sporočila:
Dream[y] je napisal/a:
kaj je pa tvoj point, maja? nerada garaš, pizdiš se pa čez lagan folk? da nisi ti kaka bipolarna osebnost
ne bi jaz govorila o bipolarni osebnosti, ker moja osebnost je čist ok, da pa mam bipolarno motnjo pa res drži....
ne da se mi garat....hja, kokr kdaj kokr pri čem, včasih moraš garat, da prideš do zastavljenega cilja, ampak če govorimo o vrtu, raje raskeram nekaj več časa in uživam ob plevelu, sajenju itd. karkol pač že tam delam....I like to take a time for this.... itak to delaš parkrat na let, ja Bog ne daj pa da bi morala obdelovat cele njive, ker sem preveč precizna in preveč počasna za kaj tacga....če vlečem ven plevel, ma da gre cel ven.
nič se ne pizdim, malo se hecam iz vsega. to je vse. ja zanalašč sem povedala, da sama tud rada kaj delam v lagani varianti (tečem, pulim plevel)
Objavljeno: Pon Apr 27, 2009 3:26 pm Naslov sporočila:
lej, sej men je vseen, sam piš take stvari o vrtičkarstvu pa garanju v za to namenjene teme. če je ni, si jo odpri, smo opazli da ti gre to zlo dobr zadnje čase _________________ If I was a giraffe, and someone said I was a snake, I'd think, no, actually I'm a giraffe.
Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu