lap top na prstni odtis

Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po Poljub.com :: Ljubezen in Romantika forumu -> Tehnologija, Internet, Računalništvo, Mobilna tehnologija, Fotografija
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
shtrukeljchek

Pridružen/-a: Pon Feb 2005 11:56

PrispevekObjavljeno: Sre Jan 20, 2010 9:51 pm    Naslov sporočila: lap top na prstni odtis Odgovori s citatom

jst mam sam eno enostavno vprašanje in zanimajo me izkušnje...
moj lap top ima funkcijo logiranja na prstni odtis pa mi je fant rekel, da naj se ne zajebavam s tem, češ da se lahko zgodi, da me po "tednu" ne bo več prepoznal in ga bom lahko vrgla stran.

Ima kdo izkušnje?
Imogen

Pridružen/-a: Sob Sep 2005 20:05

PrispevekObjavljeno: Čet Jan 21, 2010 12:10 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Poleg prstnega odtisa se verjetno lahko logiraš tudi z geslom. Se pravi eno ali drugo.

Pridružen/-a: Pon Feb 2005 18:50

PrispevekObjavljeno: Čet Jan 21, 2010 12:59 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

mogoče pa ni mislil na računalnik, ko je govoril o prepoznavanju po tednu dni Twisted Evil

Pridružen/-a: Pon Feb 2005 11:56

PrispevekObjavljeno: Čet Jan 21, 2010 1:07 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Dirty_Harry je napisal/a:
mogoče pa ni mislil na računalnik, ko je govoril o prepoznavanju po tednu dni Twisted Evil

kok si pa ti duhovit... Rolling Eyes
Alijen

Pridružen/-a: Čet Avg 2004 10:08
Kraj: Prlekija

PrispevekObjavljeno: Čet Jan 21, 2010 4:55 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Prstni odtis je načeloma ql. Zakaj ti je rekel da se lahko zgodi da te ne bo več prepoznal je pa to ker ko ti daš prstni odtis ne daš celotnega odtisa ampak samo del. Če naslednjič podaš drugi del prstnega odtisa in se ne ujema potem ti ne dela. Še vedno pa ti ostane prijava z geslom. Ta čitalec prstnega odtisa na laptopih še vedno ni tako zelo dober kot bi moral bit
KrNekdo

Pridružen/-a: Čet Avg 2002 12:49

PrispevekObjavljeno: Čet Jan 21, 2010 7:06 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Ni je stvari, ki jo lahko povprecen uporabnik softversko tako zaj*be na racunalniku, da se ne bi dalo zrihtat s format in reinstall wintenda ali pa v najslabsem primeru z resetom biosa prek maticne, tako da za na smetisce zadeva definitivno ne bo. V najslabsem (ampak res NAJSLABSEM) primeru se bos morala obrniti na lokalnega PC guruja, sicer pa glede na to, da so ta logiranja preko odtisa se zmer v Winsih, pac formatiras disk pa je zadeva resena Razz

Pridružen/-a: Čet Avg 2003 9:15

PrispevekObjavljeno: Tor Feb 02, 2010 4:22 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Meni dela lepo. Lahko si daš vseh 10 prstnih odtisov, lahko si na prsti odtis daš še druga gesla, ipd.

Ful dobro. V skrajni sili pa imaš lahko še vedno geslo. Skratka jaz ne vidim nobenega problema.
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po Poljub.com :: Ljubezen in Romantika forumu -> Tehnologija, Internet, Računalništvo, Mobilna tehnologija, Fotografija Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu