Objavljeno: Ned Dec 20, 2009 5:13 am Naslov sporočila:
Ko sem videla to temo, sem se prijavila po zelo dolgem času (Zadnja prijava: 14.10.06 / 12:52). Kako zanimiv občutek.
Ja, res je, ta forum je bil nekoč tako živ...spomnim se, da sem komaj čakala, da lahko pregledam vse odgovore na moje poste in odpišem. To je bil najstniški čas, ko sem iskala odgovore in mnenja izkušenih.
Mladi in lačni egoti so podzavestno iskali hrano in potrditev zunaj osebnega življenja. To je bil del odraščanja v času, ko so najstniške revije nadomestili forumi.
Lepi spomini na zanimive debate.
_____
Malo prej sem brskala po starih postih in našla tega..
Moj odgovor na temo neizpolnjene zeljeII
Nicky je napisal/a:
Želim si:
- varnost
- ljubezen
- več denarja
- več samozavesti
- lepše telo
- popolno znanje angleščine v ameriškem slogu
- zdravje!
- da bi čimprej in čimlažje pozabla bivšega fanta
Moj odgovor na to, 4 leta kasneje:-
Vse želje so izpolnjene, razen ljubezni, ki tudi 4 leta kasneje, še vedno ostaja odprta.. _________________
Objavljeno: Tor Apr 20, 2010 1:55 am Naslov sporočila:
Hmmhmm, cajt mine - Zadnja prijava: 02.03.09 / 17:30 vec kot leto dni.... Zdaj cakal da se drugi komp resetira, nek deja-vu me dajal in sem sel pogledat poljub, sem mislo da vec ne obstaja?!? Ni bila neka FB grupa tudi? pozdrav vsem _________________ Zivljenje je loterija nakljucij in kompromisov. ;)
Pridružen/-a: Čet Mar 2005 0:06 Prispevkov: 1659 Kraj: štajerland
Objavljeno: Čet Maj 20, 2010 9:03 pm Naslov sporočila:
No, pa da še jaz pristavim svoj lonček...
Sem me je zaneslo danes čist slučajno, ker imam mal viška časa, drugače pa se že dolgo nisem oglasila... Lajf se mi je spremenil; sem v resni vezi, imam hčerkico in enostavno začneš živeti drugače, časa za net ni več veliko,druge stvari so prioriteta... So pa bili ti Poljub časi res pestri in zabavni, zdaj pa sem ga morda res prerastla
Včasih kr mal pogrešam vse tiste debate in različna mnenja o določeni temi... Luštno je blo! Morda me kdaj spet kaj zanese sem
Uživajte! _________________ Mama me je hitro naučila logike, ko mi je rekla:
'Če boš padla iz gugalnice in si zlomila vrat, ne boš šla z mano v trgovino!'
Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas Pojdi na stran Prejšnja1, 2, 3, 4
Stran 4 od 4
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu