Da ali ne?

Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po Poljub.com :: Ljubezen in Romantika forumu -> Spolnost in Erotika
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
strojnik

Pridružen/-a: Sre Jan 2010 1:06

PrispevekObjavljeno: Sre Jan 20, 2010 3:09 pm    Naslov sporočila: Da ali ne? Odgovori s citatom

Cimer se čez dva meseca odpravlja v Azijo. Kot sem se pozanimal je tam že 2 x bil in pravi, da je tam "preprosto noro".
Razgovoril se je tudi okrog sexa z domačinkami. Kakor ga poznam ravno z vsako ne gre, prav tako se ne nadušuje za mladoletnice in v tem sva si tudi v mislih podobna.

Sedaj pa me vabi naj se mu pridružim.
Meni je ideja všeč, prav tako "misel" na Azijske ženske. Kot sem ga povprašal za zaščito vedno uporablja kondom in "dosedaj" še ni nič "fasal"..

Sedaj pa me zanima:
1 - ali je kondom res tako varen oziroma ali je res tako 100% da če sexas z njim z "eventuelno" okuženo žensko ne moreš nič fasati?

2 - zanima me še kako je z ostalimi "dejavnostmi" pri sexu.. strastno poljubljanje, orala pa to? Ali se je mogoče pri temu okožiti z kakšno spolno prenosljvo boleznijo oziroma kakšno drugo boleznijo?

Pridružen/-a: Čet Avg 2002 12:49

PrispevekObjavljeno: Sre Jan 20, 2010 6:51 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Google: STD

PrispevekObjavljeno: Čet Jan 21, 2010 11:02 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Uf tako skromni ste z mnenji?

Sem mislil, da ima še kdo kakšne praktične izkušnje in mu lahko svetuje..

PrispevekObjavljeno: Čet Jan 21, 2010 5:27 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Torej nobeden..?

Hmm..

Pridružen/-a: Čet Avg 2003 9:15

PrispevekObjavljeno: Tor Feb 02, 2010 4:19 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Verjetno te pride ceneje če greš na kurbe v SLO.

Če bi imel to možnost bi tebe in tvojega frenda strpal v kak azijski zapor, ker to kar delata ni prav in odkrito podpirata nasilje nad ženskami.

Pridružen/-a: Pon Dec 2009 21:05

PrispevekObjavljeno: Pet Feb 05, 2010 10:06 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

@strojnik: se dobi v aziji tudi mladoletnice?
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po Poljub.com :: Ljubezen in Romantika forumu -> Spolnost in Erotika Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu