Job

Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po Poljub.com :: Ljubezen in Romantika forumu -> Življenjski slog, Zabava, Trendi, Kariera, Šolanje, Hobiji, Potovanja
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
color20

Pridružen/-a: Ned Maj 2005 21:02

PrispevekObjavljeno: Tor Feb 16, 2010 2:54 pm    Naslov sporočila: Job Odgovori s citatom

A je trenutno še kdo (poleg mene), ki misli, da na šihtu izgublja čas ? Rolling Eyes v kakršnem koli smislu ...
stefi

Pridružen/-a: Ned Feb 2005 3:41

PrispevekObjavljeno: Tor Feb 16, 2010 10:23 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Jup, sem imela take občutke, zato sem službo pustila, poskusila še dve delovni mesti pa občutek glede koristnosti porabljenega časa ni bil bistveno boljši. Zdej je plan samozaposlitev, občutje pa mnogo boljše, čeprav ni neke varnosti. K sreči si to lahko privoščim za nekaj časa.

Pridružen/-a: Pon Feb 2005 18:50

PrispevekObjavljeno: Čet Feb 18, 2010 11:05 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Jaz že skoraj od začetka vem da čas izgubljam v tej službi. Služba je monotona, dolgočasna, ljudje vsi take mone (čeprav vsi izjemno mladi)...
Pa se vse do sedaj nisem odločil dat odpovedi zaradi trenutnega stanja možnosti zaposlitve in ker mi je super biti od doma, samostojen. No zdej je pa tako daleč prišlo da imam dovolj in sem že dal odpoved in zdaj samo čakam da končam. Sem se odločil da če ne dam odpovedi tudi ne bom nič drugega začel iskati.
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po Poljub.com :: Ljubezen in Romantika forumu -> Življenjski slog, Zabava, Trendi, Kariera, Šolanje, Hobiji, Potovanja Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu