Poljub 2002-2009
Pojdi na stran 1, 2, 3, 4  Naslednja

Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po Poljub.com :: Ljubezen in Romantika forumu -> Vse ostalo
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
neki

Pridružen/-a: Pet Okt 2002 8:27

PrispevekObjavljeno: Sre Feb 25, 2009 11:12 am    Naslov sporočila: Poljub 2002-2009 Odgovori s citatom

Sem edini, ki sem opazil, da je Poljub de facto klinično mrtev? Se bo reinkarniral. Je to to? To ni metafizična razprava ali debata o evtanaziji, zanimajo me le razmišljanja in sožalja - saj veste.. o mrtvih vse najboljše!

Pridružen/-a: Sre Nov 2002 19:55

PrispevekObjavljeno: Sre Feb 25, 2009 11:24 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Še kr brca Smile
Sicer je pa že toliko zgodovine na tem portalu, da je že samo to neprecenljivo.
HEATisON

Pridružen/-a: Sre Sep 2002 22:36

PrispevekObjavljeno: Sre Feb 25, 2009 2:01 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Res je slabo.. zadnje leto je porazno.. klinično že mrtev, mal zakaljša še sem ter tja.

Saj je rečem, da zdaj kdo kaj kriv, verjetno je vsak od nas tukaj.. , ko bi lahko bil bolj aktivni, odpirali teme, bolj konktruktivne odgovore podajali.. ampak pač tu smo sedaj.
p!sces

Pridružen/-a: Sre Jul 2004 12:38
Kraj: Ocean

PrispevekObjavljeno: Sre Feb 25, 2009 2:18 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Važno da brca.. opazi se neka splošna lenoba al pa nezainteresiranost ljudi na sploh zadnje leto, dva.. ampak pomoje ne bo večno tako. Kar gre dol, gre tudi gor - če le ne crkne.
Alijen

Pridružen/-a: Čet Avg 2004 10:08
Kraj: Prlekija

PrispevekObjavljeno: Sre Feb 25, 2009 3:10 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Ne vem za nobenega novega ki bi se prijavil pred kratkim in aktivno sodeloval. To da se nekdo prijavi postavi vprašanje in potem da ni več zame pač ni aktivno sodelovanje.Veliko ljudi pride vpraša in odide. Skoraj noben pa se ne prijavi da bi komentiral
Belov

Pridružen/-a: Ned Jan 2009 1:05

PrispevekObjavljeno: Sre Feb 25, 2009 6:02 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

sicer sem star in pod krinko novga nicka, ampak evo me, na novo aktiviran in aktivno/neaktiven Wink

lp

Pridružen/-a: Sob Sep 2005 20:05

PrispevekObjavljeno: Sre Feb 25, 2009 7:12 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Res je škoda, da je forum v tem času tako zelo nazadoval, ampak še vedno se kaj dogaja. Me pa veseli, da so komentarji, vsaj večine uporabnikov na temu forumu, še vedno na nivoju.

Pridružen/-a: Sob Okt 2006 13:51

PrispevekObjavljeno: Sre Feb 25, 2009 8:01 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

ne vem no, men je pa poljub všeč ker ni preveč hiperaktiven... ker ne živi od tem na varianto 'katero pesem poslušaš vol 66' ali 'povej kaj o osebi pred tabo'. ker mi je dejansko zanimivo prebrat pol strani dolg odgovor na post ker ni prazno lapanje. zato še vztrajam, bolj kot bralka sicer, sem pa tja pa tut kej bleknem (oz. napišem) Smile
Pošlji zasebno sporočilo  
artlover_99

Pridružen/-a: Pon Sep 2002 14:34

PrispevekObjavljeno: Sre Feb 25, 2009 9:56 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

RIP!
mr.city

Pridružen/-a: Pet Jun 2003 12:54
Kraj: na sončni strani mure

PrispevekObjavljeno: Pet Feb 27, 2009 10:04 pm    Naslov sporočila: Re: Poljub 2002-2009 Odgovori s citatom

neki je napisal/a:
Sem edini, ki sem opazil, da je Poljub de facto klinično mrtev? Se bo reinkarniral. Je to to? To ni metafizična razprava ali debata o evtanaziji, zanimajo me le razmišljanja in sožalja - saj veste.. o mrtvih vse najboljše!

res je (na žalost) Confused Neutral
HeadRoom

Pridružen/-a: Sre Jun 2002 12:25

PrispevekObjavljeno: Sob Feb 28, 2009 12:21 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Da se dejstva razjasni, poljub obstaja od leta 2000 Smile

Očitno bo poljub še dolgo živel, če bodo le obstajale teme o njegovem koncu. Laughing

M.H.
Sweet_k

Pridružen/-a: Pet Jan 2003 22:47
Kraj: The town that Billy Sunday couldn't shut down

PrispevekObjavljeno: Sob Feb 28, 2009 5:47 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Jap, pa res umira...
Ljudje se ne pridruzujejo kaj dosti, tisti ki pa se pa po vecini napisejo kak post, dva in je to to. Ta stari uporabniki smo pa nekako prerasli teme v stilu 'kaj naj nardim da me bo opazil/a.' Verjetno zato, ker je povprecna starost foruma v drugi polovici 20ih, zacetek 30ih (vsaj zgleda tako).
Pa se v teh letih clovek tudi nekako nima vec potrebe za vsak problem letet na net in sprasevat ljudi za mnenja, ker lahko vecino stvari resi sam pri sebi na podlagi izkusenj iz preteklosti ali pa ima probleme, ki jih enostavno ne zeli pisat na javne forume.
SiSi

Pridružen/-a: Pet Dec 2002 1:09

PrispevekObjavljeno: Sob Feb 28, 2009 12:34 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Tud jst sm staro bitje tle gor. Res je, da poljub.com zanemarjam. Včasih zavestno, včasih podzavestno. Vesela sem, da je bil del mojega odraščanja iz najstnice. Tu sem se naučila kolikor toliko dobro izražati svoje mnenje, s čemer sem imela strašne težave, bila sem na srečanju forumovcev, s katerega sem po 5 minutah pobegnila drugam in se tisto noč imela noro dobro. Nekaj ljudi sem tudi v živo spoznala. Halvdana, na primer in G-spota in njegovega brata HeadRoom (mislim da je to taprava naveza) in seveda Arbitra... V glavnem...Velik let, velik dogodkov, velik noči preživetih ob branju postov... Mogoče še kdaj.
eve_

Pridružen/-a: Pet Sep 2006 15:47

PrispevekObjavljeno: Sob Feb 28, 2009 2:51 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Pa smo spet na sedmini, kjer nekaj napol aktivnih in neaktivnih članov sočustvuje, ker aktivni niso (več)še bolj aktivni, da vas, ki vam ni do aktivnega sodelovanja, ne bi pobralo od dolgčasa, ko se prihojsate na forum.You silly geese. To je približno tako genialno, kot da bi nekdo, ki cele dneve ubija svoje brezdelje na kavču, težil svojemu partnerju, da ne pridela več dovolj denarja, zato bo šlo vse v maloro.
Sicer pa, klinc gleda sedmino brez pijače in jedače. Za to se še zlogirat ne splača.
Alijen

Pridružen/-a: Čet Avg 2004 10:08
Kraj: Prlekija

PrispevekObjavljeno: Sob Feb 28, 2009 5:15 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Citiram:
Sicer pa, klinc gleda sedmino brez pijače in jedače. Za to se še zlogirat ne splača.

Zato pa obstaja tisti kvadratek zapomni si me Smile Ko sem prvič obiskal forum sem bil premlad da bi lahko kaj gor komentiral. Mislim da tam okrog 12-14 let. Takrat vsi gor brihtni in pametni obvezno je vsaka tema morala biti dolga vsaj dve strani. Če ne drugo že zaradi tega, ker je mel nekdo vedno nekaj za pripomnit al kontra dat. Čez čas se je to ponehalo na koncu pa je prišlo do tega da vsaka nova tema, ki se je odprla je bil naslednji post uporabi search oz pobrskaj po starih temah.
Sedaj ko bi se morala generacija menjat pa mladih ni od nikoder ker jih to več ne zanima.
Sicer pa itak to že vse veste Laughing Laughing

P.S. A bo kdaj še sploh vpogled v modri in rumeni forum. Ko sem bil froc itak nisem vedel zakaj je ena stvar tak čudna kot ste jo prikazali in druga ne. Sem se pa vsaj nasmejal Smile
Tit

Pridružen/-a: Ned Dec 2006 3:27

PrispevekObjavljeno: Ned Mar 01, 2009 4:23 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

'Za vedno' žal ne obstaja!
neviden

Pridružen/-a: Čet Jan 2004 15:39

PrispevekObjavljeno: Ned Mar 01, 2009 11:02 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Facebook in Netlog sta zdej bolj aktualna. Sicer ni ista stvar, samo sej tud zdej na netu pocnemo druge stvari kot 5 let nazaj..
tjaza

Pridružen/-a: Čet Okt 2002 12:01

PrispevekObjavljeno: Pon Mar 02, 2009 10:21 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Ti neki ... zakaj pa ne odpreš kakšne teme za dobro debato? Mislim tko ne, da Poljub ne bi umrl pa to. Smile
Aja, pardon me, saj si jo. Laughing
neki

Pridružen/-a: Pet Okt 2002 8:27

PrispevekObjavljeno: Pon Mar 02, 2009 11:32 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Itak, da sem jo - najboljše debate so tiste, kjer se lahko malo potarna in malo ponostalgira.

Res vse kaže, da je Poljub včasih z lahkoto pridobival nove, mladostniških težav polne člane, ker je bil ta tip foruma popularnejši na splošno. Danes mora za dnevno pozornost tekmovati s Ksihtbuklo, 4chan in youtube - tisto nekaj mentalne energije in sposobnosti koherentnega sestavljanja stavkov po izpostavljenosti njihovi dnevni dozi je pač treba prihraniti za vsakdanja pogovore s klošarji na cesti, v trgovini, s soprogo-m, jebač-ico itd.

Se tudi opravičujem zaradi naslova. Izgleda, da bi res moralo biti 2000.

Pridružen/-a: Sob Dec 2002 14:24
Kraj: SAO Spodnja Štajerska

PrispevekObjavljeno: Pon Mar 02, 2009 12:20 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Jeps. Zlata leta forumov so vsaj v Sloveniji mimo, sej je tudi večina drugih podobnih forumov v krizi, ne le poljub. Izjema so le tematski forumi, kjer se le občasno postransko debatira o "vsemu", kot so recimo: avtomobilistični, modelarski, računalniški, lepotni forumi za babe itd..

Ko je poljub bil pri polni moči, je bilavečina populacije na njem stara 20-25 let. Ljudem, ki so danes stari toliko, se niti slučajno več ne da nabijati po takšnih forumih.Če jim je do virtualnega druženja, se priklopijo na facebook, netlog, si izmenjajo "msn", si kupijo webcam in se gor gledajo in podobne zadevščine.

Virtuala pač gre dalje..Pred 10 leti je bil "irc" majka, a danes slučajno poznate koga, ki irca?

Tako pač je. Poljub ostaja zatočišče za nas, nostalgike. Cool
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po Poljub.com :: Ljubezen in Romantika forumu -> Vse ostalo Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Pojdi na stran 1, 2, 3, 4  Naslednja
Stran 1 od 4

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu